Direcció artística


M. TERESA AGUSTÍ MORALES (1968) inicia als set anys, estudis de dansa clàssica a l’acadèmia Montse López a Barcelona en conveni amb The Royal Academy of Dancing of London. L’any 1980 inicia la seva activitat al grup de juvenils de l’Esbart Ciutat Comtal i el 1982 passa a formar part del cos de dansa.

A partir de l’any 2005 forma part de l’equip artístic de Lluís Calduch, Director general del grup, col·laborant en les tasques de creació dels nous espectacles de l’esbart (“Ritmes i rimes”, “Síntesi”, “el Llibre Vermell”) i imparteix classes de tècnica de dansa als juvenils i als dansaires de nova incorporació al cos de dansa. L’any 2011 assumeix la Direcció del cos de dansa de l’Esbart Ciutat Comtal i col·labora en la creació dels espectacles “Eulàlia”, “Ara i Abans”, “La Maresma” i “Acròstic”).

L’any 2017 es fa càrrec de la Direcció general de l’Esbart Ciutat comtal Al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat i treballat amb ballarins professionals, mestres i també coreògrafs de dansa catalana com Cesc Gelabert, Montse Colomé, Lluís Calduch, Jaume Guasch, David Martínez, Jordi Rubio, Eduard Ventura …I ha col·laborat amb nombrosos Esbarts d’arreu de Catalunya.