Ara i Abans

Les nostres arrels ens han forjat una identitat i han inscrit les nostres manifestacions artístiques entorn un passat en el qual les tradicions han pres tota rellevància en la música i la dansa.

Més enllà de la peculiaritat que determinen formes interpretatives molt pròpies, la nostra història cultural ens ha ofert la possibilitat de recrear, d’innovar, d’infiltrar-nos en noves tendències, de modernitzar el passat, de refer l’ahir i de protagonitzar un avui molt més plural.

Costums i tradicions s’han transmès de forma generacional i s’han dispersat prenent múltiples formes d’interpretació i recreació. L’abast de la cultura catalana és immesurable en les seves múltiples formes de reproduir-se i és totalment diversa atesa la gran quantitat de contrastos i manifestacions.

La nostra música i la nostra dansa són la viva mostra d’un entreteixit de matisos i d’alternances on s’hi alberga bona part de l’essència del què hem estat, on s’hi endevina el què som, i on ens atrevim a crear de nou, d’acord amb allò que volem ser. En aquest espectacle conflueixen experiències i vivències que es fan paleses a través de la dansa: Tradició i actualitat, nou i antic, present ipassat, avui i ahir...ara i abans.

Descarrega’t el dossier i posa’t en contacte amb nosaltres