Festes de la Mercè 2015

El passat divendres 18 de setembre, a les 19:50h, es va donar el tret de sortida a les Festes de la Mercè d’enguany. Una parella del cos de dansa va ballar al Toc d’inici, juntament amb una parella de l’Esbart Maragall, una de l’Esbart Sant Martí i una de l’Esbart Gaudí, per donar la benvinguda a la Festa Major.

L’endemà, el dissabte 19 de setembre, a les 20h, el cos de dansa de l’esbart va oferir una actuació, amb l’acompanyament de la Cobla Sabadell sota la direcció de Joan Gómez, dins l’espectacle “Els esbarts i la sardana”.

Un any més, el Palauet Albéniz va ser l’escenari de la tradició, on durant 3 dies, hauran passat diversos esbarts de la ciutat per donar a conéixer les nostres danses.

Vam iniciar la nostra actuació amb el Ball d’Homenatge de Joan Serra  i proposta musical de Jaume Arnella. Un ball nascut amb la il·lusió de generar el costum de ballar-lo en totes les ocasions especials, públiques o privades, tristes o joioses, del nostre país. Va ser la nostra directora Teresa Agustí qui va oferir aquest ball a tothom.

Tot seguit, cinc balls del programa que presentem actualment van acabar de formar una bona actuació, que iniciava aquesta temporada.

Us deixem l’enllaç del Ball d’Homenatge https://www.youtube.com/watch?v=KrRjTFiEt0o

Que tingueu una bona Festa Major!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *