acrÒstic guanya el Premi Sants-Montjuïc a la innovació 2016

L’Esbart Ciutat Comtal ha estat guardonat amb el Premi Sants-Montjuïc a la innovació 2016 per l’espectacle ACRÒSTIC, que es va estrenar el passat mes d’octubre del 2016 al Mercat de les Flors- Sala Ovidi Montllor de Barcelona.

En aquesta XXV edició dels Premis Sants-Montjuïc, s’ha introduït, per primera vegada, el Premi Sants-Montjuïc a la innovació. Ha estat atorgat a l’Esbart Ciutat Comtal per l’espectacle ACRÒSTIC, dirigit per Teresa Agustí i Lluís Calduch. Un espectacle que incorpora diferents llenguatges: dansa, música, cant i projecció d’imatges; una interacció de diferents registres que enriqueixen i potencien l’espectacle.  El mateix nom d’ACRÒSTIC pretén acostar al públic un recurs lingüístic: crear paraules que esdevenen moviments i els moviments danses. L’Esbart ha volgut incorporar diferents maneres d’expressió, diferents llenguatges i identitats que coexisteixen perfectament en un espai i un temps determinat i que volen reflectir la diversitat cultural del nostre país.

L’entrega del premi es va fer el passat 16 de febrer del 2017, a la Sala de Plens de la seu del Districte Sants- Montjuïc. Un acte solemne i obert a tota la ciutadania presidit per la Regidora del Districte, la Sra. Laura Pérez, que es va fer càrrec del lliurament dels premis.  En el mateix acte es va fer entrega el Premi Sants-Montjuïc a la trajectòria personal a Joan Manuel Parisi, gerent del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta; i el Premi Sants-Montjuïc a la tasca col·lectiva a l’Associació ASPROSEAT del barri de La Marina.

L’acte va finalitzar amb l’actuació de l’Esbart Ciutat Comtal, que va oferir als assistents una breu pinzellada de l’espectacle ACRÒSTIC amb la interpretació de la dansa “Es color de s’alegria”, i un discurs de cloenda i agraïment als premiats a càrrec de la Regidora del districte Sra. Laura Pérez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *