Canvi en la direcció artística de l’Esbart Ciutat Comtal

Després de quasi quatre dècades al capdavant de l’Esbart en Lluís Calduch Ramos deixa el seu càrrec de director artístic de l’entitat. La seva trajectòria a l’Esbart ha estat plena de treball rigorós i una enorme satisfacció pels resultats obtinguts: 12 espectacles i gairebé 80 coreografies creades per a què l’Esbart balli però, sobretot, el que ens ha aportat és una manera de treballar que ha esdevingut l’essència de la nostra entitat.

La direcció recau, a partir d’aquest 2017, en mans de la Teresa Agustí, dansaire de l’Esbart i en els últims 5 anys directora del cos de dansa. Acròstic, el nostre últim espectacle ja ha estat dirigit per ella conjuntament amb el Lluís Calduch. Aquest espectacle també ha permès mostrar la faceta com a coreògrafa, amb la creació de diverses danses.

Des de l’Esbart només podem expressar el nostre agraïment per tot el que el Lluís ens ha aportat i recalcar que seguirem comptant amb la seva col·laboració com a membre de la Junta, assessor artístic i director de l’Eulàlia.

Us convidem a tots i totes a acompanyar-nos en aquest nou camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *