EN5D, nou espectacle de l’Esbart amb el grup Criatures

EN5D s’estrenarà dissabte 30 d’abril en funcions de tarda (18:30h) i vespre (21:00h) a la sala gran del Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes, s/n.

Aquest dimecres 30 de març s’han posat a la venda les entrades, les trobareu a https://www.entrapolis.com/entrades/en5d

Tingueu en compte que hi ha dos tipus d’entrada que corresponen a dos tipus de seient.

EN5D, un espectacle de dansa i música d’arrel tradicional

Qui participa?

ERIKA ESCUDERO (disseny gràfic)

Dissenyadora gràfica. Ha treballat per a empreses de diferents sectors i també per entitats i esdeveniments puntuals. Aquest bagatge li ha donat una perspectiva global que li permet aplicar múltiples visions a l’hora de generar una imatge gràfica. El logo que ha creat per EN5D és fidel reflex del caleidoscopi conformat per les seves variades experiències.

MARC UDINA (disseny vestuari)

Dansaire, actor, escenògraf i dissenyador de vestuari. Marc Udina ha treballat en força produccions ja sigui dissenyant l’espai escènic o el vestuari. D’entre un currículum extens, alguns dels seus treballs més recents són “La filla del mar” (Vestuari i escenografia) al Teatre Condal i “Heroïnes o res” (vestuari) al Teatre Nacional de Catalunya. El vestuari que ha dissenyat el Marc ens portarà a un àmbit urbà, jove, atemporal, fresc i mediterrani.
 
MERCÈ LUCCHETTI (disseny de l’espai escènic)

Al nostre país hi trobem un munt de famílies dedicades als àmbits de les arts escèniques. Una de les nissagues més conegudes és la dels Luchetti. De les generacions joves dels Luchetti en destaca la Mercè, escenògrafa que ha treballat per a espectacles ben diversos als quals ha dotat d’ambients adients i plens de màgia. L’espectacle de circ “Ahir”, produït pel teatre Nacional de Catalunya o l’opera per a joves “Meninos”, de La Farandula de Sabadell. La proposta senzilla però efectista que ens ha fet per a EN5D neix de la imatge gràfica i es fa corpòria a l’espai escènic.

POL PAYRET (disseny il·luminació)

Expert a l’hora d’il·luminar espais escènics més enllà d’un escenari a la italiana, el Pol ha treballat per esdeveniments diversos a la Sala Oval del Palau Nacional, la Cúpula de Les Arenes, la Llotja de Mar, l’Estació de França o l’Hospital de Sant Pau. Forma part de l’equip tècnic de l’espectacle EULÀLIA des dels seus inicis i coneix molt bé tot el que envolta l’esbart. No hi ha dubte que el seu bagatge l’avala davant el repte d’il·luminar a una sala tan important com la que acollirà l’estrena d’EN5D.

CRIATURES MÚSICA (música)

Els músics del grup Criatures diuen que els hi agradaria que en sentir la seva música ens sentíssim transportats per la senzillesa de l’arrel i amb tota naturalitat cap a registres sonors delicats com els que ofereix un conjunt de cambra. Marc Vall a la percussió, Marçal Ramon amb l’acordió diatònic, Iu Boixader al contrabaix i la gralla de l’Ivo Jordà donaran el contrapunt musical a les coreografies d’EN5D. Criatures Música ha creat per l’espectacle una partitura plena de matisos que de ben segur ens plaurà d’escoltar.
 
MARIA TERESA AGUSTÍ (coreografia i direcció)

Directora artística de l’esbart Ciutat Comtal es va iniciar com a coreògrafa per l’espectacle “Acròstic” per continuar amb “Baula”. Ara ens presenta el seu primer espectacle coreografiat en solitari. A EN5D la Teresa fa un pas més en la cerca de nous llenguatges provinents de l’arrel. La proposta inclou diversos elements que la fan molt personal a la vegada que enriquidora.

COS DE DANSA de l’esbart

El cos de dansa de l’esbart s’ha involucrat de manera especial en tot el que envolta l’espectacle. Noves maneres de fer que representen un pas més en la trajectòria dels nostres dansaires.

Us seguirem informant sobre aquesta imminent estrena. No ens l’hem de perdre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *