60 anys de dansa, 60 anys de cultura popular a Hostafrancs

L’Esbart Ciutat Comtal celebra el 60è aniversari de l’entitat amb tres actes per a tots els públics

L’Esbart Ciutat Comtal està de celebració. Aquest any 2019 arriba als 60 anys de vida associativa dedicada a la dansa i cultura tradicional catalana. Per tal de celebrar-ho hem organitzat tres actes gratuïts i per a tots els públics.

 

25è aniversari del Ball de Rams d’Hostafrancs

Dissabte, 28 de setembre de 2019 a les 20hores a la Plaça Joan Pelegrí

Ja fa 25 anys que l’entitat va realitzar un treball de recuperació del Ball de Rams d’Hostafarancs (Premi Sants Montjuic, 1995), una celebració popular arrelada al barri, que consisteix en la ballada, amb més d’un centenar de persones any rere any, del Ball de Rams amb el vano commemoratiu de l’acte. T’esperem! Si vols venir a assajar i participar en la tanda de lluïment, ets pots apuntar enviant un correu a ecc@esbartciutatcomtal.cat

 

 

 

 

#60aniversariECC

Diumenge, 6 d’octubre a les 18:30h a l’escenari del Carrer Vilardell

Es tracta d’un espectacle inèdit i únic que protagonitzarem les tres seccions actuals de l’Esbart: escola de dansa, cos de dansa i grup d’exdansaires. Un recull de danses a través de les sis dècades d’història de la nostra entitat. Una oportunitat imperdible per conèixer que és un esbart i quina és la nostra proposta artística.

 

 

 

 

Botifarrada popular: 60 anys amb l’Esbart Ciutat Comtal

Diumenge, 20 d’octubre a les 11hores a la Plaça Joan Pelegrí

És l’acte social més ambiciós d’aquest 60è aniversari que esperem poder compartir amb tots els nostres associats, gent del barri i amics i amigues d’altres entitats. Començarà amb una actuació dels Descentrats, tabalers del barri i seguirà amb un vermut folk amenitzat pel Duet Daura. Tot seguit, es farà el dinar de germanor. I per acabar, un bingo musical i ball final. Els tiquets es poden reservar enviant un correu electrònic a ecc@esbartciutatcomtal.cat o bé per missatge privat a les nostres xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *