Dansàneu 2019 – “Baula”

Jordi Molina uneix forces amb l’Esbart Ciutat Comtal i, amb coreografies de Teresa Agustí i Lluís Calduch, junts presentem en estrena absoluta una selecció de temes del seu nou àlbum editat a finals de 2018 en un espai d’una bellesa i proximitat úniques.

Diu Jordi Molina: “Retrat en groc és el reflex del moment professional que visc en l’actualitat: continuar amb el treball de consolidació d’un projecte que es va iniciar amb el disc Matèria del temps amb la intenció de crear una nova música en la frontera estètica d’allò que és música tradicional i on la tenora fos clar protagonista. Però també amb aquest disc vull deixar constància del meu dret a la llibertat d’expressió. La prohibició del color groc, com a símbol davant d’una repressió desaforada, ha arribat a límits absurds i ridículs amenaçant molt seriosament un dels principis fonamentals dels drets humans. No puc aïllar-me del complicat moment social i polític que estem vivint i Retrat en groc vol ser una instantània del que està passant al meu entorn, una visió optimista i esperançadora en defensa de les llibertats i reivindicacions bàsiques que corresponen a tota persona pel simple fet de la seva condició humana”.

L’estrena, dins del marc del festival Dansàneu, tindrà lloc el proper dissabte 29 de juny a les 19:00h al pati de la llar d’avis d’Esterri d’Àneu. L’entrada és gratuïta. Us animem a tots a venir i acompanyar-nos en aquest projecte que tanta il·lusió ens fa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *