60 ara i abans a l’Aliança del Poblenou

l’Esbart Ciutat Comtal va actuar el passat diumenge 5 de maig del 2019 amb l’espectacle 60 ara i abans, dins el cicle “Cultura Popular als Ateneus” al teatre Casino l’Aliança del Poblenou. 60 ara i abans és un espectacle de dansa catalana en el que conflueixen experiències i vivències que es fan paleses a través de la dansa i contrastos entre la tradició i l’actualitat.

Aquest cicle va néixer ara fa dos anys amb la idea de reforçar el vincle entre els ateneus barcelonins, un autèntic reflex de la vitalitat cultural de la societat civil, i les entitats de cultura popular de la ciutat. Tant les entitats que participem com els centres acollidors tenim una trajectòria llarga en l’àmbit de la cultura popular i l’associacionisme barcelonins: hi ha molts ateneus centenaris i diverses entitats som capaces de mantenir la tradició alhora que explorem nous camins creatius.

Dos esbarts, dues corals, dues bandes, dos grups de música i sis ateneus. Aquestes són les peces bàsiques del cicle de Cultura Popular als Ateneus 2019. La segona part es fa entre els mesos de maig, juny i juliol i consisteix en vuit actuacions. Totes són d’àmbits ben diversos de la cultura popular barcelonina i es fan a les seus de sis entitats històriques que pertanyen a la Xarxa d’Ateneus de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *