El MH Senyor Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya assisteix a la representació de l’espectacle Eulàlia

El passat 9 de febrer, el President de la Generalitat, Molt Honorable Sr. Quim Torra, va assistir a la setena edició de la representació de l’espectacle EULÀLIA, a la Catedral de Barcelona.

EULÀLIA és l’espectacle creat per l’Esbart Ciutat Comtal, amb coreografia i direcció de Lluís Calduch Ramos, sobre la vida i passió de Santa Eulàlia i que s’ha representat cada any des de l’estrena l’any 2013, dins els actes de la Festa Major de Santa Eulàlia de la ciutat de Barcelona.

En finalitzar la representació el President va felicitar a totes les persones que fan possible l’espectacle, dansaires i persones que intervenen de forma activa així com tot l’equip tècnic i artístic. Així mateix va expressar el seu entusiasme per la història de Santa Eulàlia. Així mateix, el President de l’Esbart, el Sr Joan Ramon Martínez, va adreçar unes paraules d’agraïment a totes les persones que fan possible l’EULÀLIA, al Capítol de la Catedral i especialment a l’Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat de Catalunya, fent un record sentit per al Conseller de Cultura, Honorable Sr. Lluís Puig, actualment a l’exili a Brussel•les, gràcies al qual es va aconseguir posar d’acord les tres administracions (Ajuntament, Diputació de Barcelona i Generalitat de Calalunya) per poder fer l’aportació que va fer possible estrenar EULÀLIA l’any 2013.

Testimoni del moment és la fotografia de tots els participants i representants de les institucions i administracions que fan possible que cada any es pugui representar l’espectacle a la Catedral de Barcelona.

EULÀLIA és l’espectacle de dansa sobre la vida i passió de Santa Eulàlia que reflecteix l’enaltiment dels valors humans –fidelitat, llibertat i fermesa en les pròpies creences-, i és alhora una ofrena per a homenatjar la Ciutat i la seva Patrona, i valorar un bé patrimonial de gran importància religiosa, cultural i social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *